Kuatnya Orang Indonesia [Bahasa Jawa]

Wong Indonesia iki aneh.
Ono issue beras plastik wae hebohe minta ampun…

Padahal wis suwe awake dewe mangan Iwak Gabus yo biasa² wae…

mangan Tong Seng yo nggak opo²…

mangan Sego Kucing yo kepenak wae…

Mung koyo ngono kok heboh.
Wong Semarang luwih ampuh, Ganjel Rel wae nggo nyamikan sore…💃

Opo meneh wong Purwokerto, ENdog Gluduk lan Beton yo dibadok….!

Wong Suroboyo malah bakal akeh sing mlebu neroko, wong Rawon Setan kok dipangan yo…😀

Wong Salatiga juga medeni lo, Getuk Ketek yo dimaem…

Tapi sing paling heibat ki wong Palembang, Kapal Selam diuntal….! 😀😀…..hadehhhh

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *